«Хлопець-Зомбі», який знявся у кліпі Леді Гаги, покінчив із собою

«Хлопець-Зомбі» пішов з життя

Фото: Кадр з відео Lady Gaga - Born This Way

Дженесту було 32 роки

Модель Рік Дженест, відомий як «Хлопець-Зомбі» (Zombie Boy), покінчив із собою. Про це повідомляє Le Journal de Montreal з посиланням на поліцію.

Відзначається, що Дженесту було 32 роки.

Крім того, про смерть моделі повідомила американська співачка Леді Гага, яка працювала з Дженесту під час зйомок кліпу.

«Самогубство друга Ріка Дженеста, Хлопця-Зомбі, більш ніж спустошливе. Ми повинні більше працювати над тим, щоб змінити культуру, вивести психічне здоров'я на перший план, і зняти стигму про те, що це не можна обговорювати. Якщо ви страждаєте, покличте друга або члена сім'ї вже сьогодні. Ми повинні берегти один одного», - написала вона в Twitter.

[TWITTER]

[/TWITTER]

 Рік Дженест (англ. Rick Genestнар. 7 серпня 1985 року,  ШатогеКвебекКанада)  — модель з Канади, народився в Монреалі, відомий за прізвиськом Хлопець-Зомбі (англ. Zombie Boy) через татуювання всього тіла у вигляді скелета людини.

Рік виріс у передмісті Монреаля. В дитинстві у нього діагностували пухлину мозку, яку видалили, коли Рікові виповнилося 15 років. Він не сподівався, що житиме й уже готувався померти.

Перше татуювання Рік зробив у 16 років. Захоплення мистецтвом татуювання поглинуло Ріка, він почав витрачати тисячі доларів, щоб прикрасити своє тіло. Ідея зробити з себе зомбі виникла через любов до фільмів жахів.