Лещенко поїхав до Грузії. Парубій обурюється, що нардеп не написав заяву на відпустку

Фото ukrinform.ua

Лещенко переконує, що свою відсутність у раді оформив офіційно, однак Парубій його заяви на відпустку не бачив

Народний депутат Сергій Лещенко 6 вересня ввечері полетів до Тбілісі. Про це під час засідання Верховної Ради повідомив нардеп від «Народного фронту» Павло Пинзеник. Також Пинзеник показав фото з літака, у якому побачили Лещенка. Знімок він отримав від знайомих, які летіли тим самим рейсом. Нардеп зауважив, що Лещенко не оформлював відрядження та не пояснив своєї відсутності на засіданні ВР, пише УНІАН.

У свою чергу Лещенко заявив ТСН, що у Тбілісі він відвідає конференцію, організатором якої виступив Центр міжнародного лідерства і досліджень економічної політики Інституту Маккейна в Грузії. «У Тбілісі на конференції Інституту МакКейна. У другій половині дня зустрічаюсь з генеральним секретарем НАТО Столтенбергом. Свою відсутність у Раді оформив офіційно», - повідомив нардеп.

У той же час пікер Верховної Ради Андрій Парубій не бачив в апараті Верховної Ради заяв від Сергія Лещенка про надання відпустки. Про це він сказав журналістам перед допитом в Генпрокуратурі в якості свідка, передає УНН. «В апараті я не бачив такої заяви», - відповів він.