Лещенко поїхав до Грузії. Парубій обурюється, що нардеп не написав заяву на відпустку

Лещенко поїхав до Грузії. Парубій обурюється, що нардеп не написав заяву на відпустку
Фото ukrinform.ua

Лещенко переконує, що свою відсутність у раді оформив офіційно, однак Парубій його заяви на відпустку не бачив

Народний депутат Сергій Лещенко 6 вересня ввечері полетів до Тбілісі. Про це під час засідання Верховної Ради повідомив нардеп від «Народного фронту» Павло Пинзеник. Також Пинзеник показав фото з літака, у якому побачили Лещенка. Знімок він отримав від знайомих, які летіли тим самим рейсом. Нардеп зауважив, що Лещенко не оформлював відрядження та не пояснив своєї відсутності на засіданні ВР, пише УНІАН.

У свою чергу Лещенко заявив ТСН, що у Тбілісі він відвідає конференцію, організатором якої виступив Центр міжнародного лідерства і досліджень економічної політики Інституту Маккейна в Грузії. «У Тбілісі на конференції Інституту МакКейна. У другій половині дня зустрічаюсь з генеральним секретарем НАТО Столтенбергом. Свою відсутність у Раді оформив офіційно», - повідомив нардеп.

У той же час пікер Верховної Ради Андрій Парубій не бачив в апараті Верховної Ради заяв від Сергія Лещенка про надання відпустки. Про це він сказав журналістам перед допитом в Генпрокуратурі в якості свідка, передає УНН. «В апараті я не бачив такої заяви», - відповів він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: