Люди в масках на трасі Київ - Чернігів обстріляли вантажівку

Зловмисники вкрали сейф з грошима та мобільні телефони

На трасі Київ - Чернігів невідомі в масках обстріляли вантажний автомобіль, пограбували водія та пасажирів і прихопили сейф із грішми.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила поліція Чернігівщини.

«Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення, що на автошляху Київ - Чернігів у Козелецькому районі невідомі в масках пограбували водія вантажного автомобіля з двома пасажирами. Отримавши портативний сейф із грошима та відібравши мобільні телефони у всіх потерпілих, зловмисники втекли з місця події своїм легковиком», - написала поліцейська прес-служба.

Інцидент на трасі стався 1 листопада близько 22 години. В’їхавши на територію Чернігівської області, водій машини, що везла придбані у Харкові товари господарського призначення, відчув пробите колесо. Щойно він зупинив автівку для ремонту, як поруч загальмував попутний легковик. Звідти вибігли четверо молодиків у масках і з пістолетом. Зробивши кілька пострілів по кабіні (попередньо, з травматичної зброї), вони змусили подорожніх вийти назовні й почали вимагати в них гроші. Забравши сейф із грішми та мобільні телефони, зловмисники втекли.

У зв’язку з розбійним нападом поліція ввела в дію план «Перехват» і орієнтувала колег із сусідніх областей на затримання автомобіля нападників.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка ретельно оглянула пошкоджену вантажівку й місце злочину, зібрала низку речових доказів.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 ККУ (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).