Місія ОБСЄ зафіксувала завершення розведення військ біля Петрівського

Біля Петрівського відбулося розведення військ

Для цілодобового контролю там залишається група українських офіцерів із СЦКК, а також спостерігачі СММ ОБСЄ, повідомив Марчук

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ підтвердила завершення розведення сил біля Петрівського. Про це повідомив представник України у підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи Євген Марчук на своїй сторінці в Facebook.

«Синхронне розведення військових біля Петрівського завершено. СММ ОБСЄ перевірила і підтвердила. Для цілодобового контролю залишається група українських офіцерів із СЦКК, а також спостерігачі СММ ОБСЄ», - написав він.

Також Марчук зазначив, що : за час роботи над ділянками по розведенню біля Золотого і Петрівського не загинув і не був поранений жоден український військовослужбовець. «Для скептиків і критиків спроби синхронного розведення повідомляю: за час роботи над ділянками по розведенню біля Золотого і Петрівського, а це майже місяць, тут не загинув і не був поранений жоден український військовослужбовець. Це що стосується критеріїв оцінки цієї роботи», - повідомив він.

Нагадаємо, сьогодні вранці на ділянці фронту Богданівка-Петрівське розпочався процес відведення військ.

Тристороння контактна група у Мінську домовилася про відведення військ у Петрівському 7 жовтня.

3 жовтня розведення сил і засобів поблизу населеного пункту Петрівське на маріупольському напрямку було зірвано бойовиками.