Місія ОБСЄ зафіксувала завершення розведення військ біля Петрівського

Місія ОБСЄ зафіксувала завершення розведення військ біля Петрівського
Біля Петрівського відбулося розведення військ

Для цілодобового контролю там залишається група українських офіцерів із СЦКК, а також спостерігачі СММ ОБСЄ, повідомив Марчук

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ підтвердила завершення розведення сил біля Петрівського. Про це повідомив представник України у підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи Євген Марчук на своїй сторінці в Facebook.

«Синхронне розведення військових біля Петрівського завершено. СММ ОБСЄ перевірила і підтвердила. Для цілодобового контролю залишається група українських офіцерів із СЦКК, а також спостерігачі СММ ОБСЄ», - написав він.

Також Марчук зазначив, що : за час роботи над ділянками по розведенню біля Золотого і Петрівського не загинув і не був поранений жоден український військовослужбовець. «Для скептиків і критиків спроби синхронного розведення повідомляю: за час роботи над ділянками по розведенню біля Золотого і Петрівського, а це майже місяць, тут не загинув і не був поранений жоден український військовослужбовець. Це що стосується критеріїв оцінки цієї роботи», - повідомив він.

Нагадаємо, сьогодні вранці на ділянці фронту Богданівка-Петрівське розпочався процес відведення військ.

Тристороння контактна група у Мінську домовилася про відведення військ у Петрівському 7 жовтня.

3 жовтня розведення сил і засобів поблизу населеного пункту Петрівське на маріупольському напрямку було зірвано бойовиками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: