На Черкащині понад 20 осіб намагалися силою захопити підприємство

Зловмисники напали на охорону підприємства, побили двох охоронців та, залякуючи фізичною розправою інших, зробили у їхнй бік декілька пострілів

У Черкаській області затримали групу осіб, які намагалися захопити підприємство.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

Правоохоронці розповіли, що в місті Ватутіне група озброєних молодиків в балаклавах намагалася силою захопити підприємство. На місце подій одразу відправили поліцейських, а також бійців підрозділу особливого призначення.

Як розповіли постраждалі охоронці, вранці на територію підприємства через паркан проникло близько двадцяти невідомих чоловіків спортивної статури в балаклавах.

«Зловмисники напали на охорону, побили двох охоронців та, залякуючи фізичною розправою інших, здійснили у їх бік декілька пострілів. Поліцейські прибули на територію підприємства та затримали п’ятьох осіб, інші чоловіки кинулися навтьоки», - наголосили в поліції. 

Решту злочинців правоохоронцям вдалося затримати неподалік від місця інциденту. У зловмисників забрали два пістолети, балаклави та газові балончики.

У цій справі відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), частиною 1 та 2 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).