На Черкащині понад 20 осіб намагалися силою захопити підприємство

На Черкащині понад 20 осіб намагалися силою захопити підприємство

Зловмисники напали на охорону підприємства, побили двох охоронців та, залякуючи фізичною розправою інших, зробили у їхнй бік декілька пострілів

У Черкаській області затримали групу осіб, які намагалися захопити підприємство.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

Правоохоронці розповіли, що в місті Ватутіне група озброєних молодиків в балаклавах намагалася силою захопити підприємство. На місце подій одразу відправили поліцейських, а також бійців підрозділу особливого призначення.

Як розповіли постраждалі охоронці, вранці на територію підприємства через паркан проникло близько двадцяти невідомих чоловіків спортивної статури в балаклавах.

«Зловмисники напали на охорону, побили двох охоронців та, залякуючи фізичною розправою інших, здійснили у їх бік декілька пострілів. Поліцейські прибули на територію підприємства та затримали п’ятьох осіб, інші чоловіки кинулися навтьоки», - наголосили в поліції. 

Решту злочинців правоохоронцям вдалося затримати неподалік від місця інциденту. У зловмисників забрали два пістолети, балаклави та газові балончики.

У цій справі відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), частиною 1 та 2 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження). 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: