На Донбасі бойовик ДНР жорстоко вбив хлопчика та його батька

Facebook

Вбивство сталося у місті Торез, 30 серпня, серед білого дня поблизу однієї із шкіл

На Донбасі сталася кривава трагедія — бойовик ДНР застрелив 9-річного хлопчика та його батька.

Про це повідомляє ресурс ONLINE.UA.

Як стало відомо, вбивство сталося у місті Торез, 30 серпня, серед білого дня поблизу однієї із шкіл. При цьому бойовики намагалися приховати цей дикий випадок, однак після резонансу у соціальних мережах були змушені опублікувати повідомлення про вбивство.

«28-річний зловмисник приїхав у місто з Горлівки. У той день батько з сином поверталися додому з прогулянки. До них підійшов незнайомий чоловік та запитав, де він знаходиться. Несподівано незнайомець дістав зброю і на очах у дитини застрелив його батька, а потім вбив і неповнолітнього свідка. За скоєне фігуранту загрожує смертна кара», — заявила представник ДНР Ганна Паскарь.

У той же час, місцеві мешканці розповіли про набагато більш страшні подробиці цієї трагедії. «У Торезі є село біля шахти Лісна, в лісі є база ДНР, цей молодик з Горлівки — бойовик ДНР. 2 чи 3 дні тому вийшов з бази з невідомих причин, по дорозі зустрів двох дівчат, почав до них приставати, дівчата втекли. По дорозі зустрівся хлопчик років 9, він його упіймав і згвалтував у дуже жорстокій формі. На крики хлопчика вибіг тато, бравий ДНРівець вбив батька і хлопчика. Коли приїхали «поліцейські» ДНР, вони були вражені картиною, від того, що він зробив із дитиною», — розповів один із місцевих мешканців.