На Донбасі сьогодні було поранено двох українських військових

Бойовики тричі відкривали вогонь від початку доби по позиціях ЗСУ на Донбасі

Бойовики на Донбасі тричі обстріляли позиції сил ООС з початку доби. Внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення, повідомили у Міністерстві оборони.

«Станом на 11:00 ранку сьогодні, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три випадки порушення російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню, у тому числі із застосування мінометів важких калібрів. Усі факти порушення ворогом перемир’я фіксувалися на Луганському напрямку», - сказано в повідомленні.

О пів на першу ночі противник обстріляв з автоматичних гранатометів захисників населеного пункту Кримське, повторивши обстріл за півгодини із застосуванням мінометів калібру 82 мм. О 01:05 окупант випустив вісім мін цього калібру в бік тамтешніх українських позицій.

Згодом російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з міномету 120-го калібру та випустили три боєприпаси, намагаючись завдати втрат військовослужбовцям Об’єднаних сил, які несуть службу в районі Новотошківського.

«Військовослужбовці Збройних Сил відповідали противнику вогнем зі штатного озброєння, без застосування заборонених калібрів», - зазначають у Міноборони.

Від початку цієї доби двоє наших захисників дістали поранення. Стан їх здоров’я характеризується як задовільний, наразі їм надається медична допомога.

Як повідомляє розвідка, сьогодні бойовики зазнали втрат: двох окупантів було ліквідовано, ще трьох поранено.