На Донбасі сьогодні було поранено двох українських військових

На Донбасі сьогодні було поранено двох українських військових

Бойовики тричі відкривали вогонь від початку доби по позиціях ЗСУ на Донбасі

Бойовики на Донбасі тричі обстріляли позиції сил ООС з початку доби. Внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення, повідомили у Міністерстві оборони.

«Станом на 11:00 ранку сьогодні, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три випадки порушення російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню, у тому числі із застосування мінометів важких калібрів. Усі факти порушення ворогом перемир’я фіксувалися на Луганському напрямку», - сказано в повідомленні.

О пів на першу ночі противник обстріляв з автоматичних гранатометів захисників населеного пункту Кримське, повторивши обстріл за півгодини із застосуванням мінометів калібру 82 мм. О 01:05 окупант випустив вісім мін цього калібру в бік тамтешніх українських позицій.

Згодом російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з міномету 120-го калібру та випустили три боєприпаси, намагаючись завдати втрат військовослужбовцям Об’єднаних сил, які несуть службу в районі Новотошківського.

«Військовослужбовці Збройних Сил відповідали противнику вогнем зі штатного озброєння, без застосування заборонених калібрів», - зазначають у Міноборони.

Від початку цієї доби двоє наших захисників дістали поранення. Стан їх здоров’я характеризується як задовільний, наразі їм надається медична допомога.

Як повідомляє розвідка, сьогодні бойовики зазнали втрат: двох окупантів було ліквідовано, ще трьох поранено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: