На лінії розмежування активізувалася розвідка бойовиків

Відзначається активізація діяльності ДРГ противника в районі населених пунктів Авдіївка, Чермалик, Талаківка і Широкине

Диверсійно-розвідувальні групи бойовиків активізували діяльність в районі населених пунктів на лінії розмежування. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Продовжує відзначатися висока активність ведення розвідки противником із залученням військової, спеціальної та радіоелектронної розвідки з метою уточнення бойових порядків сил АТО на передньому краї, а також розкриття військових об'єктів для їх вогневого ураження», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними групи «ІС», відзначається активізація діяльності ДРГ противника в районі населених пунктів Авдіївка, Чермалик, Талаківка і Широкине.

«У Перевальському районі Луганської області зафіксована робота російської автоматизованої станції перешкод (АСП) Р-330Ж (Житель)», - повідомляє Тимчук.

Як повідомлялося, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. З них 20 обстрілів характеризуються як неприцільні