За минулу добу бойовики 36 разів обстріляли українських військових

За минулу добу бойовики 36 разів обстріляли українських військових

Український військовослужбовець

У вівторок противник не застосовував міномети та інше важке озброєння

Наприкінці минулої доби незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій сил АТО на донецькому та приморському напрямках. 

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, з 18 години і до опівночі бойовики тричі відкривали вогонь із гранатометів у районі Лебединського, двічі – біля Водяного.

Декілька разів з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів ворог бив по позиціях ЗСУ на підступах до Старогнатівки, також факти відкриття вогню зі стрілецької зброї зафіксовані біля Гнутового та Широкиного.

На донецькому напрямку найбільш неспокійно наприкінці доби було у районі Зайцевого. Тут за вечір і ніч бойовики п’ять разів обстрілювали українські опорні пункти зі стрілецької зброї. А під вогнем з великокаліберних кулеметів опинились сили АТО на околицях Авдіївки та на шахті Бутівка. 

На луганському напрямку зберігалася тиша.

Загалом від початку доби російсько-окупаційні угруповання 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. З них 20 обстрілів характеризуються як не прицільні.

«За минулу добу противник не застосовував міномети та інше важке озброєння. Втрат серед наших військових немає», - резюмували у штабі АТО.

Як повідомляв «Главком»,  у середу, 6 вересня, у Мінську Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі обговорить деталі великого обміну заручниками.

Радник голови СБУ Юрій Тандіт підтвердив раніше оприлюднену інформацію, що 309 осіб, яких розшукує окупаційна влада «ЛНР» та «ДНР», можуть обміняти на 87 розшукуваних українською стороною. Коли саме може відбутися обмін, поки що невідомо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: