На окупованій частині Донеччини дві жінки підірвались на вибухівці - ОБСЄ

Літні жінки були поранені в результаті спрацьовування вибухового пристрою поблизу блокпоста ЗСУ

На Донеччині у підконтрольному бойовикам «ДНР» місті Харцизьк підірвались дві літні жінки. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

Зазначається, що жінки - 60-ти років з Донецька і 56 років - «були поранені в результаті спрацьовування вибухового пристрою поблизу блокпоста ЗСУ на північ від підконтрольного уряду с. Березове (31 км на північний захід від Донецька).

«За словами медперсоналу, жінки їхали в підконтрольні уряду райони на автобусі, і зайшли в лісопосадку поблизу блокпоста, де 56-річна жінка зачепила вибуховий пристрій, від вибуху якого вона отримала осколкові поранення ніг, тулуба, рук і голови», - зазначається у звіті

Повідомляється, що друга жінка в той час перебувала на відстані близько 20 м від місця вибуху і отримала осколкові поранення лівої гомілки. Медпрацівники повідомили, що військовослужбовці надали жінкам першу медичну допомогу на місці, а потім карета швидкої допомоги доставила їх до лікарні. Стан обох жінок задовільний.

Як повідомлялось, на Донбасі минулої доби бойовики впродовж майже трьох годин обстрілювали позиції Збройних сил України у Гнутовому, що на маріупольському напрямку.