На Осмаєва та його кілера чекає кілька операцій

Оперативне втручання

Осмаєва та кілера наразі вже прооперували

Поранених після стрілянини на Подолі учасника АТО, добровольця Адама Осмаєва і кілера вже прооперували. Їх стан стабільно тяжкий, на обох у майбутньому чекає ще не одне оперативне втручання.

Про це у коментарі журналістам розповів завідувач відділення політравми Київської міської клінічної лікарні №17 Дмитро М'ясников.

«Зараз у нас перебуває двоє потерпілих із вогнепальними пораненнями (кілер і Осмаєв. – Ред.). Їх наразі прооперували, вони у відділенні реанімації у досить тяжкому стані. На жаль, загроза їхнім життям зберігається. Найближчим часом – ні, але планується ще не одне оперативне втручання, для обох пацієнтів», – сказав лікар.

За його словами, поруч із пораненими перебуває поліція.

Деталі щодо стану здоров'я, на кшталт чий стан тяжчий – Осмаєва чи кілера, – лікар не коментує, пояснюючи це «проханням правоохоронних органів».

Як повідомлялося, стрілянина на Подолі сталася у четвер о 16:49. Пізніше стало відомо, що внаслідок стрілянини дістав поранення Адам Осмаєв.

Нардеп Мосійчук розповів подробиці замаху на життя екс-командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва.

Згодом у МВС повідомили, що в кілера було вилучено паспорт громадянина України, його достовірність буде перевірено слідством.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство екс-бійця полку «Київ» Аміну Окуєву та її чоловіка, екс-керівника миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва.

Осмаєв унаслідок нападу дістав поранення в ліву легеню.

Читайте також інтерв’ю Осмаєва «Главкому».