На Осмаєва та його кілера чекає кілька операцій

На Осмаєва та його кілера чекає кілька операцій
Оперативне втручання

Осмаєва та кілера наразі вже прооперували

Поранених після стрілянини на Подолі учасника АТО, добровольця Адама Осмаєва і кілера вже прооперували. Їх стан стабільно тяжкий, на обох у майбутньому чекає ще не одне оперативне втручання.

Про це у коментарі журналістам розповів завідувач відділення політравми Київської міської клінічної лікарні №17 Дмитро М'ясников.

«Зараз у нас перебуває двоє потерпілих із вогнепальними пораненнями (кілер і Осмаєв. – Ред.). Їх наразі прооперували, вони у відділенні реанімації у досить тяжкому стані. На жаль, загроза їхнім життям зберігається. Найближчим часом – ні, але планується ще не одне оперативне втручання, для обох пацієнтів», – сказав лікар.

За його словами, поруч із пораненими перебуває поліція.

Деталі щодо стану здоров'я, на кшталт чий стан тяжчий – Осмаєва чи кілера, – лікар не коментує, пояснюючи це «проханням правоохоронних органів».

Як повідомлялося, стрілянина на Подолі сталася у четвер о 16:49. Пізніше стало відомо, що внаслідок стрілянини дістав поранення Адам Осмаєв.

Нардеп Мосійчук розповів подробиці замаху на життя екс-командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва.

Згодом у МВС повідомили, що в кілера було вилучено паспорт громадянина України, його достовірність буде перевірено слідством.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство екс-бійця полку «Київ» Аміну Окуєву та її чоловіка, екс-керівника миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва.

Осмаєв унаслідок нападу дістав поранення в ліву легеню.

Читайте також інтерв’ю Осмаєва «Главкому».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: