Наглядова рада отримала список із 13 кандидатів на керівників «Приватбанку»

Імена претендентів на посаду керівника банку не оголошують

Попередній список кандидатів на посаду голови правління і першого заступника голови «Приватбанку», який складається з 13 претендентів із семи країн, був представлений наглядовій раді банку для подальшого розгляду. Про це в повідомила експерт з пошуку управлінського персоналу Amrop Executive Search в Україні Світлана Рощупкіна, пише УНН.

Як повідомила Рощупкіна, у рамках проекту з пошуку нового керівництва «Приватбанку» компанія Amrop провела масштабний пошук кандидатів. Сукупний список за обома позиціями - голови правління (головного виконавчого директора, СЕО) і першого заступника голови (фінансового директора) - досяг 242 осіб з семи країн світу.

«За підсумками поглибленого аналізу і оцінки компетенцій, професійного досвіду, здібностей і мотивації для вирішення поставлених завдань, з усього пулу кандидатів був сформований попередній список кандидатів на обидві посади. До нього увійшли 13 претендентів з семи країн - Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, Латвії, Італії та України. Цей список був представлений наглядовій раді «Приватбанку» для подальшого розгляду», - додала Рощупкіна.

Вона також повідомила, що «наразі йде процес переговорів з кандидатами з попереднього шорт-ліста».

«Однак відпускний період вносить свої корективи - не всі члени спостережної ради перебувають в Україні і, в зв'язку з цим, не зможуть зібратися разом раніше першої декади вересня», - зазначила представник Amrop.

«На поточний момент основний фокус наглядової ради - на заміщення вакансії голови правління (СЕО), відповідно, Amrop зосередив зусилля на роботі з кандидатами на цю посаду. Після визначення кандидатури голови правління, наглядова рада зможе перейти до вибору його першого заступника і залучити до процесу фінального відбору обраного голову правління», - додала вона.