Нардеп пропонує збільшити покарання для п'яних водіїв

Останнім часом почастішали ДТП за участю п'яних водіїв

Нардеп Леонід Ємець вніс законопроект про підвищення відповідальності водіїв за кермом.

Про це повідомив у Facebook.

«П'яний 32 річний мудак вбив на дорозі двох малих дітей.  Запаскудив власне життя і забрав життя у двох малих дівчат. Шість і вісім років. І такі трагедії трапляються постійно», - зауважив нардеп. . 

Він написав, що п'яний водій небезпечний не лише тоді, коли смертельні гонки влаштовує.

«А і тоді, коли уваги і реакції не вистачає зреагувати на дитину, тварину або тверезого, але «лихого» водія навпроти. І тому «зажимати гайки» для п'яних за кермом ми будемо нещадно. Поки не дійде, що не варто «бухати» за кермом. Тому, що людське життя важливіше за право пропустити один ковточок», - наголосив Ємець.

Він відзначив, що з іншими нардепами вже вніс законопроект про підвищення відповідальності.

«Думаю, треба ще жорсткіше. Бо в цій війні компромісів не має бути», - додав Ємець.

Як відомо, 6 серпня 2017 року на вул. Садовій дачного масиву Осокорки у Києві сталося страшне ДТП. Водій Chevrolet Lacetti, перебуваючи у стані сильногоалкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох малолітніх дітей.

Поліція затримала 32-річного уродженця Луганської області, який п'яний за кермом врізався в дітей на узбіччі на Осокорках в Києві, через що 1 дитина загинула.

Прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру 32-річному чоловіку, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на власному автомобілі збив двох малолітніх дітей.

Також напередодні  під Києвом п'яний водій збив трьох дівчат.