Під Києвом п'яний водій збив трьох дівчат

Під Києвом п'яний водій збив трьох дівчат

Дівчата перебувають у лікарні в тяжкому стані

У ніч на 7 серпня в селі Велика Каратуль, Переяслав-Хмельницького району, п’яний водій скоїв наїзд на трьох дівчат, які поверталися з дискотеки. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив речник Національної поліції в Київській області Микола Жукович.

«Водій їхав у вечірній час по вулиці в одному із сіл Переяслав-Хмельницького району. Як він пояснює, він відволікся на те, щоб переключити на авто магнітоли музику, і в цей час почув удар. Він зупинився і побачив своїх односельців, трьох дівчат. Вони неповнолітні, поверталися з дискотеки», – повідомив він.

При цьому в прес-службі обласної поліції зазначають, що після інциденту водій зупинився, надав необхідну допомогу постраждалим та викликав швидку медичну допомогу.

За словами Жуковича, водій був у нетверезому стані, алкотестер показав 1,8 проміле. «26-річний житель с. В. Каратуль зізнався працівникам поліції, що напередодні вживав з друзями пиво, після чого сів за кермо власного автомобіля», – додають у поліції.

Водій наразі перебуває в поліції, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

307909307909

У поліції підкреслюють, що в результаті ДТП постраждали троє місцевих дівчат 18, 20-річного віку та 14-річна школярка. Усі з травмами різного ступеню тяжкості (переломи рук, ніг, травма голови) доправлені до травматичного відділення лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини ДТП. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, ввечері 6 серпня на Осокорках у Києві п'яний водій Chevrolet Lacetti на великій швидкості вилетів з дороги і збив двох дівчат 2006 і 2008 року, одна з них померла. Водія затримали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: