Негода в Україні: без світла залишилися майже 150 населених пунктів

Більше 150 населених пунктів України залишаються без електропостачання через негоду

Український гідрометцентр оголосив штормове попередження на 19 грудня

Внаслідок ускладнення погодних умов (мокрий сніг, дощ, пориви вітру) станом на ранок вівторка залишаються без електропостачання 147 населених пунктів у 6 областях.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

«Протягом 18-19 грудня внаслідок ускладнення погодних умов (мокрий сніг, дощ, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 147 населених пунктів у 6 областях, а саме: Київська - 79 н.п., Черкаська – 36 н.п., Житомирська – 20 н.п., Чернігівська – 8 н.п., Сумська – 3 н.п. та Луганська – 1 н.п», - йдеться у повідомленні.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Український гідрометцентр оголосив штормове попередження на 19 грудня.

За даними синоптиків, цього дня на дорогах України, крім півдня і сходу, буде ожеледиця, вночі і вранці у західних і північних областях пориви вітру 15-18 метрів за секунду, хуртовини, на Чернігівщині і Київщині – сильний сніг.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко вночі перевірив, як працюють комунальні служби у подоланні наслідків снігопаду, який в столиці не припиняється вже майже добу.

У зв'язку із складними погодними умовами в Києві рішення про доцільність відвідування занять дітьми приймають батьки, навчальні заклади у вівторок, 19 грудня, працюватимуть у штатному режиму.