Негода в Києві: завтра батьки можуть не відправляти дітей до школи і дитсадки

Негода в Києві: завтра батьки можуть не відправляти дітей до школи і дитсадки

Український гідрометцентр оголосив штормове попередження на 19 грудня

У зв'язку із складними погодними умовами в Києві рішення про доцільність відвідування занять дітьми приймають батьки, навчальні заклади у вівторок, 19 грудня, працюватимуть у штатному режиму.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

«Усі заклади освіти, школи та дитячі садочки, у місті Києві працюють у штатному режимі, незважаючи на значне погіршення погодних умов. Нагадуємо, що батьки мають право самостійно приймати рішення про відвідування дитиною закладу освіти. У класах та групах, де в зв’язку з негодою буде відсутня велика кількість дітей, передбачене повторення матеріалу за навчальною програмою», - йдеться в повідомленні.

19 грудня у столиці очікується вночі сильний сніг, вдень – помірний, вночі та вранці пориви вітру 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах – ожеледиця. Температура протягом доби 2-4°C морозу.

Наразі близько 600 одиниць техніки задіяно до прибиральних та очисних робіт. Це снігоприбиральна техніка КК «Київавтодор», житлово-комунальних дільниць, КО «Київзеленбуд» та інших. Також до роботи залучено 7 тягачів, що працюють на ділянках із найбільш складним трафіком, зокрема, на спусках та підйомах. За порядком на дорогах слідкує 50 патрульних бригад Нацполіції.

Український гідрометцентр оголосив штормове попередження на 19 грудня.

За даними синоптиків, цього дня на дорогах України, крім півдня і сходу, буде ожеледиця, вночі і вранці у західних і північних областях пориви вітру 15-18 метрів за секунду, хуртовини, на Чернігівщині і Київщині – сильний сніг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: