Одесити влаштували шоу з протестом проти дій забудовника Кивана

Учасники акції вимагали добудували лікарню і передати її в користування міста

В Одесі біля будівлі недобудованої міської лікарні швидкої допомоги одесити організували театралізоване шоу, зажадавши від забудовника Аднана Кивана добудувати оздоровницю і передати її в користування міста. Про це вони повідомили журналістам.
На імпровізовану сцену люди винесли на носилках хворого, який нібито помер, так і не дочекавшись надання медичної допомоги. Акція проходила під гаслами «От Кадорра ждать больницу - легче сразу застрелиться», «Нет больницы - вернуть санаторий», «Бог аферисту - не помощник».

«Горе-меценат Аднан Ківан обіцяв вчасно добудувати лікарню швидкої допомоги. Це його інвестиційні зобов'язання перед містом і одеситами за ті житлові об'єкти, які він вже набудував в Одесі за останні кілька років. У тому числі, і за землю колишнього санаторію «Росія», яку він отримав замість будівництва медустанови…», - прокоментував захід організатор акції, громадський діяч В'ячеслав Азаров.
На завершення акції одесити підготували звернення на ім'я мера Одеси Геннадія Труханова з вимогою заблокувати будівництво об'єктів Кивана в місті, а також через суд заарештувати його майно до тих пір, поки він остаточно не виконає свої інвестиційні зобов'язання.
Джерело: Апостроф