Однієї замало. Губернатор Запорізької області за бюджетні гроші їздитиме аж на двох дорогих автівках

Голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль

Голова Запорізької ОДА за державний кошт найняв дві дорогі машини і водія

Запорізька обласна державна адміністрація замовила послуги щодо регулярного перевезення на двох автомобілях (з водієм) для свого голови. Інформація про це міститься на сайті держзакупівель Prozorro.

Сумма, що вказана у укладеній угоді, - 300 тис. грн. Термін надання послуги – до кінця поточного року.

Зокрема, йдеться про два автомобілі: «седан преміум класу не раніше 2015 року випуску (типу Lexus LS 460 L або еквівалент за технічними характеристиками)» та «седан вищого представницького класу не раніше 2013 року випуску (типу Skoda Super B або еквівалент за технічними характеристиками)».

В описі предмету закупівлі серед іншого вказано наступні умови роботи: 

  • забезпечення подачі одної із двох одиниць автотранспорту за запитом Замовника в робочі дні тижня з 8-00 до 17-00 годин, не пізніше ніж через 5-10 хвилин після замовлення;
  • забезпечення можливості зміни одиниці автотранспорту протягом дня на вимогу Замовника;
  • надання транспорту з водієм у вихідні і святкові дні на підставі попереднього письмового замовлення;
  • забезпечення поїздок автотранспортом з водієм у межах області та України.

Нагадаємо, на 2017 рік уряд Володимира Гройсмана продовжує низку обмежувальних норм з пенсійних виплат, введених ще в 2014-2015 роках Кабміном Арсенія Яценюка. Протягом наступного року діятимуть обмеження для працюючих пенсіонерів – вони зможуть претендувати лише на 85% своєї пенсії. У повному ж обсязі пенсії можна буде отримувати тільки звільнившись з роботи.