Папа Римський схвалив католицький «Покемон Го»

У грі «Йди за Ісусом Христом» потрібно шукати та ловити біблійних персонажів

Папа Римський Франциск схвалив католицький аналог гри «Покемон Го» — Follow Jesus Christ Go, в якій потрібно шукати та ловити біблійних персонажів.

Гру Follow Jesus Christ Go! («Йди за Ісусом Христом») розробила католицька організація Fundacion Ramon Pane. Гра, є аналогом популярної гри «Покемон Го».

У Follow JC Go! присутній елемент доповненої реальності — події в грі мають прив’язку до об’єктів в реальному світі. При наведенні камери на об’єкт в реальному світі, гравці бачитимуть біблійних персонажів: Ісуса, Мойсея та інші пророків та святих.

Гравці мають пересуватися містом, орієнтуючись по карті, а гра відстежуватиме місце перебування користувача завдяки GPS. Мета гри — зібрати власну «Євангельську команду» (eTeam).

Розробники втілили в Follow JC Go мультиплеер з груповими завданнями. Також гравці можуть спілкуватися й організовувати зустрічі в «реалі».

Гра також пропонує перерватися на молитву кожного разу, коли користувач проходить повз церкву.

Додаток доступний для завантаження на iOS і Android. Утім, наразі він доступний тільки іспанською мовою, але розробки обіцяють додати підтримку інших мов.

Гру також продемонстрували Папі Римському Франциску, який схвалив її, як «засіб християнізації молодих людей» та благословив її.