Папа Римський схвалив католицький «Покемон Го»

Папа Римський схвалив католицький «Покемон Го»

У грі «Йди за Ісусом Христом» потрібно шукати та ловити біблійних персонажів

Папа Римський Франциск схвалив католицький аналог гри «Покемон Го» — Follow Jesus Christ Go, в якій потрібно шукати та ловити біблійних персонажів.

Гру Follow Jesus Christ Go! («Йди за Ісусом Христом») розробила католицька організація Fundacion Ramon Pane. Гра, є аналогом популярної гри «Покемон Го».

У Follow JC Go! присутній елемент доповненої реальності — події в грі мають прив’язку до об’єктів в реальному світі. При наведенні камери на об’єкт в реальному світі, гравці бачитимуть біблійних персонажів: Ісуса, Мойсея та інші пророків та святих.

Гравці мають пересуватися містом, орієнтуючись по карті, а гра відстежуватиме місце перебування користувача завдяки GPS. Мета гри — зібрати власну «Євангельську команду» (eTeam).

Розробники втілили в Follow JC Go мультиплеер з груповими завданнями. Також гравці можуть спілкуватися й організовувати зустрічі в «реалі».

Гра також пропонує перерватися на молитву кожного разу, коли користувач проходить повз церкву.

Додаток доступний для завантаження на iOS і Android. Утім, наразі він доступний тільки іспанською мовою, але розробки обіцяють додати підтримку інших мов.

Гру також продемонстрували Папі Римському Франциску, який схвалив її, як «засіб християнізації молодих людей» та благословив її.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: