Поїзд, який привіз делегацію КНДР, залишив Пекін

Потяг з КНДР 

Журналісти відслідковують активність, яка пов’язана із можливим візитом Кім Чен Ина

Поїзд, який начебто привозив делегацію високопосадовців із КНДР, залишив Пекін. Про це повідомив журналіст інформаційного агентство Reuters, який перебував на залізничному вокзалі китайської столиці.

Саме поїздом в суботу до Пекіну прибула делегація із КНДР, яка за китайськими дипломатичним джерелами включала і Кім Чен Ина, після того як вони прибули в китайське місто Даньдун. Перед цим журналісти агентства Reuters також бачили кавалькаду машин, яка залишала державний пансіонат Діаойютай, в якому часто розміщуються іноземні гості.

Раніше Bloomberg з посиланням на «три обізнані зі справою джерела, яких не називають з міркувань безпеки», повідомив, що глава Північної Кореї Кім Чен Ин здійснив свій перший офіційний закордонний візит та несподівано прибув до Пекіну.

Чутки про можливий візит Кім Чен Ина поширилися після того, як японські ЗМІ заявили про прибуття спеціальним рейсом потяга лідера КНДР.

27 березня речник МЗС КНР Хуа Чунінг заявив про те, що в них немає жодних даних щодо того чи очільник КНДР Кім Чен Ин на сьогодні перебуває із візитом в Пекіні.