МЗС Китаю не підтверджує візит Кім Чен Ина до Пекіна

МЗС Китаю не підтверджує візит Кім Чен Ина до Пекіна
Кім Чен Ин не поїхав до КНР

Китайський дипломат повторив стандартні тези щодо КНДР під час брифінгу

Речник МЗС КНР Хуа Чунінг заявив про те, що в них немає жодних даних щодо того чи очільник КНДР Кім Чен Ин на сьогодні перебуває із візитом в Пекіні. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Дану заяву він зробив у відповідь на питання про повідомлення видання Bloomberg щодо першого візиту нинішнього північнокорейського лідера до КНР.

При цьому Хуа Чунінг під час щоденного брифінгу в МЗС КНР наголосив на тому, що Пекін завжди мав дружні відносини із КНДР. 

Раніше Bloomberg з посиланням на «три обізнані зі справою джерела, яких не називають з міркувань безпеки», повідомив, що глава Північної Кореї Кім Чен Ин здійснив свій перший офіційний закордонний візит та несподівано прибув до Пекіну.

Чутки про можливий візит Кім Чен Ина поширилися після того, як японські ЗМІ заявили про прибуття спеціальним рейсом потяга лідера КНДР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, Дональд Трамп після пропозиції щодо діалогу з Пхеньяном заявив, що переговори із Північною Кореєю відбудуться тільки «на правильних умовах».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: