Показати дорогу до Києва? Ryanair потролила Lufthansa за рекламу про Росію

Ryanair нагадала конкурентам Lufthansa, що почне літати до Києва

Ірландська авіакомпанія Ryanair покепкувала з курйозного рекламного ролика німецьких конкурентів Lufthansa, в якому кадри Москви знімали на вулицях Києва.

У вівторок, 5 червня, на Twitter-сторінці ірландської авіакомпанії з'явився жартівливий допис: «Lufthansa, якщо потрібен довідник – попроси в нас. P.S. Від вересня ми літаємо до Києва!».

До твіта представники Ryanair прикріпили статтю про Київ для футбольних вболівальників.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Раніше авіакомпанія Lufthansa напередодні чемпіонату світу з футболу, що відбудеться у РФ, запустила в ротацію рекламний ролик польотів до цієї країни, знятий у впізнаваній локації біля одного з житлових масивів у Києві. З огляду на негативну реакцію на цей факт ролик було знято з ротації.

Як пояснив один з членів знімальної групи, рішення знімати ролик про відкритість РФ для туристів саме в Україні було прийнято з огляду на те, що в Росії було дуже важко отримати дозвіл на зйомку. При цьому підміни не повинен був ніхто помітити, оскільки ролик призначався виключно для німецької аудиторії, хоча був запущений в ротацію на міжнародному відеосервісі YouTube.