Показати дорогу до Києва? Ryanair потролила Lufthansa за рекламу про Росію

Показати дорогу до Києва? Ryanair потролила Lufthansa за рекламу про Росію

Ryanair нагадала конкурентам Lufthansa, що почне літати до Києва

Ірландська авіакомпанія Ryanair покепкувала з курйозного рекламного ролика німецьких конкурентів Lufthansa, в якому кадри Москви знімали на вулицях Києва.

У вівторок, 5 червня, на Twitter-сторінці ірландської авіакомпанії з'явився жартівливий допис: «Lufthansa, якщо потрібен довідник – попроси в нас. P.S. Від вересня ми літаємо до Києва!».

До твіта представники Ryanair прикріпили статтю про Київ для футбольних вболівальників.

Раніше авіакомпанія Lufthansa напередодні чемпіонату світу з футболу, що відбудеться у РФ, запустила в ротацію рекламний ролик польотів до цієї країни, знятий у впізнаваній локації біля одного з житлових масивів у Києві. З огляду на негативну реакцію на цей факт ролик було знято з ротації.

Як пояснив один з членів знімальної групи, рішення знімати ролик про відкритість РФ для туристів саме в Україні було прийнято з огляду на те, що в Росії було дуже важко отримати дозвіл на зйомку. При цьому підміни не повинен був ніхто помітити, оскільки ролик призначався виключно для німецької аудиторії, хоча був запущений в ротацію на міжнародному відеосервісі YouTube.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: