Поліція на Рівненщині перевіряє дані про підкуп виборців

До поліції звернувся кандидат на посаду сільського голови Немовицької об’єднаної громади

На Рівненщині, де проходять вибори до об’єднаних територіальних громад, поліція отримала інформацію про підкуп виборців, зараз правоохоронці ї перевіряють. Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

За його даними, до інспектора групи реагування патрульної поліції, який здійснює охорону громадського порядку у селі Зносичі Сарненського району звернулася кандидат на посаду сільського голови Немовицької об’єднаної громади, 46-річна місцева жителька про те, що на її думку поблизу місцевого будинку культури невідомі особи здійснюють підкуп виборців.

На виклик направлена слідчо–оперативна група та керівництво Сарненського відділу поліції.

Відомості за даним фактом за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

За результатами перевірки буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Як відомо, сьогодні, 29 жовтня, за рішенням Центральної виборчої комісії пройдуть місцеві вибори у 201 об’єднаній територіальній громаді (ОТГ) в усіх областях України.

Спостерігачі зафіксували відкриття 1,7% виборчих дільниць в об’єднаних територіальних громадах, де сьогодні проходять вибори, пізніше 8 години ранку.