Поліція повідомила подробиці викрадення чиновника «Укрзалізниці» Людмирського

Злочинці застрелили собаку Людмирського

Відділ комунікації поліції Києва повідомляє подробиці викрадення, яке сталося в столиці на вулиці Кудряшова в Солом’янському районі ввечері 18 липня.

«Невідомі в масках кількома пострілами застрелили собаку, якого вигулював хазяїн, після чого під примусом заштовхали чоловіка в автомобіль та поїхали з місця пригоди у невідомому напрямку», – йдеться в інформації на сайті поліції Києва.

«О 21:28 до київських правоохоронців надійшло повідомлення, що у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Кудряшова чути постріли. Окрім цього, зі слів заявника поліцейські також дізналися, що двоє невідомих осіб у масках насильно посадили чоловіка в автомобіль, а потім зникли», – додлають правоохоронці.

На місці події наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Солом’янського і Головного управлінь столичної поліції виявили тіло мертвої собаки та п’ять гільз калібром 5, .

Раніше представник «Укрзалізниці» та міністр транспорту України Володимир Омелян повідомили, що був викрадений начальник департаменту електропостачання «Укрзалізниці» Валерій Людмирський. «Сподіваюся, що правоохоронні органи швидко зможуть встановити його місцезнаходження і він неушкодженим повернеться додому», – написав Омелян у Facebook.