Путін удостоїв аудієнцією Ксенію Собчак

Телеведуча Ксенія Собчак, що знімає фільм про свого батька, зустрілася із президентом РФ Володимиром Путіним

Російська телеведуча Ксенія Собчак, можлива учасниця президентських виборів 2018 року у Росії, зустрілася з російським президентом Володимиром Путіним. Формальна тема розмови - інтерв'ю для фільму про Анатолія Собчака. Про це пише російська служба BBC.

Як розповіла мати телеведучої, член Ради Федерації Людмила Нарусова, до 80-річчя від дня народження колишнього мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака його дочка, телеведуча Ксенія Собчак, знімає фільм про життя і кар'єрі батька.

Для цього фільму Собчак розмовляла з Володимиром Путіним, знають два обізнаних співрозмовника (обидва попросили про анонімність).

«Після того як оператори, освітлювачі та інші пішли, Путін і Собчак залишилися поговорити наодинці», - сказав один з них. На питання, чи дійсно Собчак брала інтерв'ю у Путіна, Нарусова відповіла: «Передбачається, що Володимир Володимирович виступить одним зі спікерів у фільмі».

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков на запитання BBC про зустріч Собчак і Путіна відповів: «Без коментарів». Того, що телеведуча бачилася з президентом і брала у нього інтерв'ю, він не підтвердив, але і не спростував.

Ксенія Собчак - можливий учасник президентських виборів 2018 року. Висування Собчак розглядається в Кремлі як варіант збільшення інтересу громадян до кампанії, говорив у вересні близький до адміністрації президента РФ співрозмовник BBC. Собчак не підтверджувала, що піде на вибори, але й не заперечувала цього.