Путін удостоїв аудієнцією Ксенію Собчак

Путін удостоїв аудієнцією Ксенію Собчак

Телеведуча Ксенія Собчак, що знімає фільм про свого батька, зустрілася із президентом РФ Володимиром Путіним

Російська телеведуча Ксенія Собчак, можлива учасниця президентських виборів 2018 року у Росії, зустрілася з російським президентом Володимиром Путіним. Формальна тема розмови - інтерв'ю для фільму про Анатолія Собчака. Про це пише російська служба BBC.

Як розповіла мати телеведучої, член Ради Федерації Людмила Нарусова, до 80-річчя від дня народження колишнього мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака його дочка, телеведуча Ксенія Собчак, знімає фільм про життя і кар'єрі батька.

Для цього фільму Собчак розмовляла з Володимиром Путіним, знають два обізнаних співрозмовника (обидва попросили про анонімність).

«Після того як оператори, освітлювачі та інші пішли, Путін і Собчак залишилися поговорити наодинці», - сказав один з них. На питання, чи дійсно Собчак брала інтерв'ю у Путіна, Нарусова відповіла: «Передбачається, що Володимир Володимирович виступить одним зі спікерів у фільмі».

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков на запитання BBC про зустріч Собчак і Путіна відповів: «Без коментарів». Того, що телеведуча бачилася з президентом і брала у нього інтерв'ю, він не підтвердив, але і не спростував.

Ксенія Собчак - можливий учасник президентських виборів 2018 року. Висування Собчак розглядається в Кремлі як варіант збільшення інтересу громадян до кампанії, говорив у вересні близький до адміністрації президента РФ співрозмовник BBC. Собчак не підтверджувала, що піде на вибори, але й не заперечувала цього.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: