Путін заявив, що не допустить «кольорових революцій»

Глава РФ пообіцяв, що на його території не буде ніяких переворотів

Президент РФ Володимир Путін пообіцяв не допустити «кольорових революцій» у Росії. Про це він заявив в ефірі телеканала «Мир 24», наголосивши, що Росія робитиме все необхідне для цього і підтримуватиме своїх партнерів з Організації угоди про колективну безпеку, пише ТАСС.

«Ми знаємо різні теорії, які здійснюються в різних регіонах світу і призводять до серйозної дестабілізації в цих регіонах. Зрозуміло, нічого такого допустити не повинні і будемо наполегливо працювати відповідним чином», – сказав він.

Як повідомлялося, у неділю, 26 березня, майже в сотні міст Росії було проведено антикорупційну акцію. Одна з вимог протестів у Росії – розслідувати можливу причетність прем'єр-міністра країни Дмитра Медведєва до корупційних схем.

Після цього в Росії показники довіри до влади впали, свідчать результати дослідження «Левада-центру».

Стрімко обвалився рейтинг прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва. Якщо у лютому його діяльність схвалювало 52% опитаних, то в березні – 42%. Натомість кількість тих, хто не схвалює роботу очільника уряду РФ, підскочила до 57%. Впродовж минулого року його роботу на посаді глави уряду РФ схвалювало понад половину росіян. З аналогічними показниками довіри він увійшов у поточний рік, однак уже за місяць втратив 1% прихильників.