Путін заявив, що не допустить «кольорових революцій»

Путін заявив, що не допустить «кольорових революцій»

Глава РФ пообіцяв, що на його території не буде ніяких переворотів

Президент РФ Володимир Путін пообіцяв не допустити «кольорових революцій» у Росії. Про це він заявив в ефірі телеканала «Мир 24», наголосивши, що Росія робитиме все необхідне для цього і підтримуватиме своїх партнерів з Організації угоди про колективну безпеку, пише ТАСС.

«Ми знаємо різні теорії, які здійснюються в різних регіонах світу і призводять до серйозної дестабілізації в цих регіонах. Зрозуміло, нічого такого допустити не повинні і будемо наполегливо працювати відповідним чином», – сказав він.

Як повідомлялося, у неділю, 26 березня, майже в сотні міст Росії було проведено антикорупційну акцію. Одна з вимог протестів у Росії – розслідувати можливу причетність прем'єр-міністра країни Дмитра Медведєва до корупційних схем.

Після цього в Росії показники довіри до влади впали, свідчать результати дослідження «Левада-центру».

Стрімко обвалився рейтинг прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва. Якщо у лютому його діяльність схвалювало 52% опитаних, то в березні – 42%. Натомість кількість тих, хто не схвалює роботу очільника уряду РФ, підскочила до 57%. Впродовж минулого року його роботу на посаді глави уряду РФ схвалювало понад половину росіян. З аналогічними показниками довіри він увійшов у поточний рік, однак уже за місяць втратив 1% прихильників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: