Рабінович обіцяє не допустити прийняття законів, що зроблять можливою продаж землі

Вадим Рабинович

Політик розкритикував законопроект, яким передбачається введення податків для українців на домашніх тварин

Уряд і народні депутати продовжують впроваджувати «реформи», які йдуть врозріз із інтересами українського народу. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович, закликавши парламентарів зупинитися і не підтримувати хоча б земельну реформу.

«Я звертаюся до народних депутатів: прокиньтеся, зупиніться! Не може своя кишеня переважувати інтереси України! Ви вже зрадили виборців, голосуючи за медреформу, що вбиває народ, за пенсії, які принижують і знищують людей похилого віку, за передачу суду в руки президента - це стосується, перш за все, депутатів «Оппоблоку». Зупиніться, не голосуйте за продаж української землі, якщо влада піде на те, щоб і цю вбивчу «реформу» спробувати втілити в життя », - закликав Рабинович.

Лідер партії «За життя» переконаний, що не можна допускати прийняття даної реформи, оскільки ця помилка буде непоправною.

«Якщо влада буде виносити в Раду продаж землі, то я змушений буду закликати наших прихильників прийти до Ради - і все, що ми думаємо, сказати їм», - пообіцяв політик.

Він також різко розкритикував поданий в Раду законопроект №7020, яким передбачається введення нових податків для українців - цього разу на домашніх тварин.

«Чого вони до котів і собак прив'язалися? Людям не даєте жити і працювати, так хоч тваринам дайте спокій », - закликав парламентар.