Рабінович обіцяє не допустити прийняття законів, що зроблять можливою продаж землі

Рабінович обіцяє не допустити прийняття законів, що зроблять можливою продаж землі
Вадим Рабинович

Політик розкритикував законопроект, яким передбачається введення податків для українців на домашніх тварин

Уряд і народні депутати продовжують впроваджувати «реформи», які йдуть врозріз із інтересами українського народу. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович, закликавши парламентарів зупинитися і не підтримувати хоча б земельну реформу.

«Я звертаюся до народних депутатів: прокиньтеся, зупиніться! Не може своя кишеня переважувати інтереси України! Ви вже зрадили виборців, голосуючи за медреформу, що вбиває народ, за пенсії, які принижують і знищують людей похилого віку, за передачу суду в руки президента - це стосується, перш за все, депутатів «Оппоблоку». Зупиніться, не голосуйте за продаж української землі, якщо влада піде на те, щоб і цю вбивчу «реформу» спробувати втілити в життя », - закликав Рабинович.

Лідер партії «За життя» переконаний, що не можна допускати прийняття даної реформи, оскільки ця помилка буде непоправною.

«Якщо влада буде виносити в Раду продаж землі, то я змушений буду закликати наших прихильників прийти до Ради - і все, що ми думаємо, сказати їм», - пообіцяв політик.

Він також різко розкритикував поданий в Раду законопроект №7020, яким передбачається введення нових податків для українців - цього разу на домашніх тварин.

«Чого вони до котів і собак прив'язалися? Людям не даєте жити і працювати, так хоч тваринам дайте спокій », - закликав парламентар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: