Савченко: я – непогана актриса

Обозреватель

Вона підкреслила, що знає, де і як потрібно поводитись, і вміє тримати себе в руках.

Народний депутат України («Батьківщина») Надія Савченко у студентські роки грала в аматорському театрі, пише «Українська правда».
«Оця моя емоційність - вона прекрасна. Я ще й актриса непогана…. Це все дуже контрольоване», - розповіла вона.
Савченко також додала, що знає, де і як потрібно поводитись, і вміє тримати себе в руках. «Хоча й всі переживали, що я дійсно буду дуже радикальним політиком, почну казати «бий москаля, вішай на гілляці», - зазначила вона.
Нагадаємо, у народного депутата Надії Савченко є сім помічників: п’ятеро штатних плюс два – позаштатних. «Якби у мене не було помічників, то я би вже, певно, здуріла. У перші дні сестра водила мене за руку, казала: «Надя, стій тут, тобі туди, в той кабінет». Я вчилася ходити, як мала дитина. Помічники між собою координують і щодня дають листочок, де написано, що і о котрій годині я роблю», - зазначила Савченко.

Савченко: я – непогана актриса                      

Народний депутат України («Батьківщина») Надія Савченко у студентські роки грала в аматорському театрі, пише «Українська правда» http://www.pravda.com.ua/articles/2016/06/16/7111938/

«Оця моя емоційність - вона прекрасна. Я ще й актриса непогана…. Це все дуже контрольоване», - розповіла вона.

 

Савченко також додала, що знає, де і як потрібно поводитись, і вміє тримати себе в руках. «Хоча й всі переживали, що я дійсно буду дуже радикальним політиком, почну казати «бий москаля, вішай на гілляці», - додала вона.