Савченко розповіла про своїх помічників

Савченко розповіла про своїх помічників
Обозреватель

Надії важлива колективна думка людей, які розбираються в тій чи іншій сфері

У народного депутата Надії Савченко є сім помічників: п’ятеро штатних плюс два – позаштатних, пише «Українська правда».

«Якби у мене не було помічників, то я би вже, певно, здуріла. У перші дні сестра водила мене за руку, казала: «Надя, стій тут, тобі туди, в той кабінет». Я вчилася ходити, як мала дитина. Помічники між собою координують і щодня дають листочок, де написано, що і о котрій годині я роблю», - зазначила Савченко.

За її словами, збільшувати штат помічників вона не планує. «Знаю, що можна набрати тридцять помічників, але мені стільки не потрібно. Я вишукую тих людей, які готові вести якийсь конкретний напрямок, які наперед знають, чим вони хочуть займатися і чим вони давно займаються… Я віддаю їм частину роботи, при цьому шукаю ще людину, яка може після цього перевіряти зроблене», - пояснила вона.

Савченко зазначила, що їй важлива колективна думка людей, які розбираються в тій чи іншій сфері. «От в мене в сумці лежать закони на вичитку. Я два вичитала, мені начебто все підходить, але я відзначила пункти, з якими я не згодна. Тому я дала одній людині це вичитати», - додала вона.

Ніхто з помічників Савченко не є представником «Батьківщини». Двоє помічників курують роботу з медіа та організаційні питання, одна з них близька подруга Надії зі Львова.Юридичний напрямок веде її давній друг з Харкова. Військовий напрям – учасник АТО, з яким вона познайомилася вже в полоні, коли він навідувався до неї в суд. Перед тим сестра Надії Віра познайомилась з бійцем в госпіталі, де він лежав поранений. Також Віра передала сестрі свою помічницю, яка їй допомагала на виборах 2014-го року, коли Віра балотувалися в мажоритарному округу Київщини в нардепи від «Батьківщини», щоб отримати додатковий захист у випадку переслідувань з російського боку. Ця помічниця зараз відповідає за докоментооббіг.

Двоє позаштатних помічників – це журналісти та активісти з Кривого рогу, які ведуть боротьбу з тамтешнім мером Юрієм Вілкулом. Вони самі підійшли до Савченко в кулуарах Верховної ради та запропонували співпрацю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: