Стало відомо, коли нардепи голосуватимуть за проект щодо реінтеграції Донбасу

Нардеп Олексій Гончаренко

Голосування щодо законопроектів очікується після обіду близько 16:00

Парламентська фракція Блоку Петра Порошенка після наради з президентом Петром Порошенком визначилась, що підтримає в цілому законопроект про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей (реєстр. №7164) та за основу проект закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях (реєстр №7163).

Голосування щодо законопроектів очікується після обіду близько 16:00. Про це повідомив заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко, пише УНН.

«Йшлося про закони по Донбасу», - сказав Гончаренко, відповідаючи на питання, які питання обговорювалися на засіданні фракції під головуванням президента.

Також Гончаренко зазначив, що фракція буде підтримувати ці законопроекти.

«Фракція підтримає голосування за основу великого (№7163) законопроекту і в цілому – маленького (реєстр. №7164)», - сказав парламентар.

Також він повідомив, що розгляд закону очікується «сьогодні після обіду». На уточнювальне запитання, чи буде це близько 16 години, депутат зазначив: «Так».

Раніше стало відомо, що Комітет Ради підтримав законопроект Порошенка щодо Донбасу.

Також нагадаємо, що Порошенко особисто презентуватиме у Раді законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Читайте також статтю: Як будуть повертати Донбас? Основні тези нового плану Порошенка