Порошенко особисто презентуватиме у Раді законопроект про реінтеграцію Донбасу

Порошенко особисто презентуватиме у Раді законопроект про реінтеграцію Донбасу

Рада сьогодні планує визначитися щодо законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Президент України Петро Порошенко, як очікується, особисто презентуватиме у Верховній Раді законопроект про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях. Про це повідомив народний депутат, член фракції БПП Ігор Гринів, пише УНН.

За словами депутата, законопроект презентуватиме Президент.

Він також зауважив, що переконаний, що коаліція підтримає президентські законопроекти.

Також відомо, що Рада сьогодні планує визначитися щодо законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

Як повідомлялося, 4 жовтня текст проекту президентського закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях (під номером 7163) було опубліковано на сайті Верховної Ради і законопроект було направлено на розгляд комітету ВР.

Крім того, 4 жовтня у Верховній Раді народні депутати зареєстрували альтернативний законопроект про реінтеграцію Донбасу під номером 7163-1.

Також 4 жовтня у Верховні Раді був зареєстрований ще один президентський законопроект «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей» (під номером 7164), який доповнює проект закону 7163. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: