Тимошенко образилась, що Порошенко, Гройсман та Парубій не покликали її «тусувати»?

На думку Тимошенко, відкриття сесії мало початися не зі святкування, а зі стратегічної зустрічі

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час свого виступу з трибуни Верховної Ради звернула увагу колег на те, що після проголошення промови Президент Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман та спікер ВР Андрій Парубій покинули залу засідань.

«Вони всі разом: президент, прем’єр-міністр, уряд, вся влада, яка сиділа зліва, голова Верховної ради піднялися і кудись пішли всі разом. Я думаю, що вони зараз піднімають тут, у сусідній кімнаті, кімнаті відпочинку, келих за початок нової сесії», - зазначила вона.

Тимошенко також додала, що голови фракцій звертаються до практично в пустої зали. «І навіть наш керівник, голова ВР, десь там тусує. За ними чергою пішла чверть депутатів ВР, і ще чверть повернулися спинами до трибуни і обмінюються новинами», - сказала вона.

Голова фракції зауважила, що так парламентсько-президентська форма парламенту не функціонує. «Перше, з чого мусила розпочатися нова сесія – це стратегічна зустріч президента, прем’єра, голів фракцій, голів комітетів», - підкреслила вона.