Тимошенко образилась, що Порошенко, Гройсман та Парубій не покликали її «тусувати»?

Тимошенко образилась, що Порошенко, Гройсман та Парубій не покликали її «тусувати»?

На думку Тимошенко, відкриття сесії мало початися не зі святкування, а зі стратегічної зустрічі

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час свого виступу з трибуни Верховної Ради звернула увагу колег на те, що після проголошення промови Президент Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман та спікер ВР Андрій Парубій покинули залу засідань.

«Вони всі разом: президент, прем’єр-міністр, уряд, вся влада, яка сиділа зліва, голова Верховної ради піднялися і кудись пішли всі разом. Я думаю, що вони зараз піднімають тут, у сусідній кімнаті, кімнаті відпочинку, келих за початок нової сесії», - зазначила вона.

Тимошенко також додала, що голови фракцій звертаються до практично в пустої зали. «І навіть наш керівник, голова ВР, десь там тусує. За ними чергою пішла чверть депутатів ВР, і ще чверть повернулися спинами до трибуни і обмінюються новинами», - сказала вона.

Голова фракції зауважила, що так парламентсько-президентська форма парламенту не функціонує. «Перше, з чого мусила розпочатися нова сесія – це стратегічна зустріч президента, прем’єра, голів фракцій, голів комітетів», - підкреслила вона.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: