Тітка Тимошенко, яка складалась на «Луї Віттон» Юлії Володимирівні, показала свою декларацію

Антоніна Ульяхіна

Доходи декларанта за 2017 рік зросли у 3,5 рази

Депутат Дніпропетровської обласної ради і тітка нардепа Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна за минулий рік задекларувала 916,5 тис. грн доходів проти 272,3 тис. грн у 2016 році.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Найбільше доходів Ульяхіній принесли надання майна в оренду (585 тис. грн) і зайняття підприємницькою діяльністю (281,9 тис. грн).

Її розмір пенсії за рік становив 48,8 тис. грн.

На банківських рахунках вона розмістила 18,5 тис. грн; готівкою зберігала 300 тис. грн, $150 тис., 30 тис. євро.

У власності Антоніни Ульяхіної є дві квартири у Дніпрі та садовий (дачний) будинок площею 544,9 кв. м у Києві.

Житловим будинком на 1071 «квадрат» і земельною ділянкою площею 886 кв. м депутат облради володіє спільної з матір’ю та донькою Тимошенко Людмилою Телегіною і Євгенією Тимошенко.

Крім цього, у декларанта є 5 земельних ділянок у Києві та 5 земельних ділянок у Козині, Рославичах, що неподалік від Києва.

Ще одну земельну ділянку площею 839 кв. м у Дніпрі Ульяхіна набула у власність у травні 2016 року. За даними майнового реєстру, ділянка має цільове призначення для індивідуального садівництва і розташована в обслуговуючому кооперативі «Садівницьке товариство «Озеленитель».

Із нового в електронній декларації з’явилося незавершене будівництво садового (дачного) будинку у Дніпрі без зазначення площі житла.

Депутат Ульяхіна має швейцарський годинник, каблучку з Фракції та сережки.

У її розпорядженні є три автомобілі Peugeot, 2006 року випуску, Nissan, 1996 року випуску і Mitsubishi, 1996 року випуску.

Також вона задекларувала авторські права на літературну збірку «Юля, Юлечка», «Юля, Юлия Владимировна» і обкладенку для книги.

Чоловік Валерій Ульяхін за 2017 рік одержав пенсію у розмірі 18,1 тис. грн і позичив у банку 154,1 тис. грн.

У банку лежить 2,1 тис. грн, готівкою – 200 тис. грн, $20 тис., 5 тис. євро.

У його власності знаходиться квартира у Дніпрі, 11 земельних ділянок у селі Рославичі Київської області та одна у Дніпрі. Також житловий будинок у Дніпрі, яким Ульяхін спільно володіє з двоюрідною сестрою Тимошенко Тетяною Шараповою.

Їздить на автомобілі Auda A6, 2007 року випуску і керує ТОВ «Танвал», що спеціалізується на наданні в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Нагадаємо, що лідер ВО «Батьківщина», нардеп Юлія Тимошенко в електронній декларації за 2017 рік вказала, що користується двома земельними ділянками площами 1,5 тис. кв. м і 1,2 тис. кв.м у Козині Київської області, які належить Антоніні Ульяхіній.

Раніше пані Альяхіна заявляла, що допомагає своїй племінниці і політику Юлії Тимошенко грішми, аби та могла собі дозволити придбання брендового одягу від «Луї Віттон».