Тітка Тимошенко, яка складалась на «Луї Віттон» Юлії Володимирівні, показала свою декларацію

Тітка Тимошенко, яка складалась на «Луї Віттон» Юлії Володимирівні, показала свою декларацію
Антоніна Ульяхіна

Доходи декларанта за 2017 рік зросли у 3,5 рази

Депутат Дніпропетровської обласної ради і тітка нардепа Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна за минулий рік задекларувала 916,5 тис. грн доходів проти 272,3 тис. грн у 2016 році.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Найбільше доходів Ульяхіній принесли надання майна в оренду (585 тис. грн) і зайняття підприємницькою діяльністю (281,9 тис. грн).

Її розмір пенсії за рік становив 48,8 тис. грн.

На банківських рахунках вона розмістила 18,5 тис. грн; готівкою зберігала 300 тис. грн, $150 тис., 30 тис. євро.

У власності Антоніни Ульяхіної є дві квартири у Дніпрі та садовий (дачний) будинок площею 544,9 кв. м у Києві.

Житловим будинком на 1071 «квадрат» і земельною ділянкою площею 886 кв. м депутат облради володіє спільної з матір’ю та донькою Тимошенко Людмилою Телегіною і Євгенією Тимошенко.

Крім цього, у декларанта є 5 земельних ділянок у Києві та 5 земельних ділянок у Козині, Рославичах, що неподалік від Києва.

Ще одну земельну ділянку площею 839 кв. м у Дніпрі Ульяхіна набула у власність у травні 2016 року. За даними майнового реєстру, ділянка має цільове призначення для індивідуального садівництва і розташована в обслуговуючому кооперативі «Садівницьке товариство «Озеленитель».

Із нового в електронній декларації з’явилося незавершене будівництво садового (дачного) будинку у Дніпрі без зазначення площі житла.

Депутат Ульяхіна має швейцарський годинник, каблучку з Фракції та сережки.

У її розпорядженні є три автомобілі Peugeot, 2006 року випуску, Nissan, 1996 року випуску і Mitsubishi, 1996 року випуску.

Також вона задекларувала авторські права на літературну збірку «Юля, Юлечка», «Юля, Юлия Владимировна» і обкладенку для книги.

Чоловік Валерій Ульяхін за 2017 рік одержав пенсію у розмірі 18,1 тис. грн і позичив у банку 154,1 тис. грн.

У банку лежить 2,1 тис. грн, готівкою – 200 тис. грн, $20 тис., 5 тис. євро.

У його власності знаходиться квартира у Дніпрі, 11 земельних ділянок у селі Рославичі Київської області та одна у Дніпрі. Також житловий будинок у Дніпрі, яким Ульяхін спільно володіє з двоюрідною сестрою Тимошенко Тетяною Шараповою.

Їздить на автомобілі Auda A6, 2007 року випуску і керує ТОВ «Танвал», що спеціалізується на наданні в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Нагадаємо, що лідер ВО «Батьківщина», нардеп Юлія Тимошенко в електронній декларації за 2017 рік вказала, що користується двома земельними ділянками площами 1,5 тис. кв. м і 1,2 тис. кв.м у Козині Київської області, які належить Антоніні Ульяхіній.

Раніше пані Альяхіна заявляла, що допомагає своїй племінниці і політику Юлії Тимошенко грішми, аби та могла собі дозволити придбання брендового одягу від «Луї Віттон».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: