У Мінінфраструктири вже не виключають, що 24-річна дівчина таки сяде у крісло члена наглядової ради

24-річну Валерію Шкабарову (у дівоцтві Мельничук) призначили членом наглядової ради у ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту»

На Шкабарову чекає серйозне підвищення?

24-річна Валерія Шкабарова може бути призначена членом наглядової ради ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту». Про це у коментарі «Главкому» уточнили у пресслужбі Мінінфраструктури.

«Насправді вона може бути призначена, але коли і на яку зарплату - невідомо. Йдеться про те, що зараз вона працює у цьому підприємстві заступникоми керівника департаменту із документооббігу, і зараз отримує близько 20 тис. грн. Однак наказ, розповсюджений ЗМІ, справжній», - зазначила прессекретар відомства Оксоана Герасименко.

Пані Валеря може бути призначена «тоді, коли будуть обрані ще два члени, і якщо жодних змін не відбудеться».

«Коли це відбудеться – достеменно невідомо, оскільки немає поки правил призначень під час карантину», - додала прессекретар.

Крім того, Герасименко зауважила, що яким буде розмір зарплати - навіть якщо контракт з Валерією буде підписано, - невідомо. На уточнююче запитання про те, чому наказу про призначення немає на сайті відомства, прессекретар відповіла, що кадрових наказів ресурс не публікує.

На іще одне запитання про те, чому у наказі зазначено дівоче прізвище пані Валерії, Герасименко не змогла відповісти.

Як повідомлялося вчора, 24-річну Валерію Шкабарову (у дівоцтві Мельничук)  призначили членом наглядової ради у ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту». Це приватне акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі в особі Міністерства інфраструктури. Відповідний наказ підписав міністр інфраструктури Владислав Криклій, пишуть ЗМІ. Наразі цього наказу на сайті відомства немає.

Зазначимо, що Шкабарова (в дівоцтві Мельничук) лише два роки тому закінчила Національний авіаційний університет. Зарплата члена наглядової ради на цьому підприємстві сягає 160 тис. грн в місяць. Шкабарову в розпорядженні визначено одним з трьох представників держави для забезпечення укладення цивільно-правових договорів.

Сьогодні у Мінінфраструктури повідомили «Главком», що наразі Шкабарова не призначена членом наглядової ради і розмір зарплати у 160 тис. грн досі не затверджений.