Мінінфраструктури відхрещується від призначення 24-річної дівчини членом наглядової ради держпідприємства

Мінінфраструктури відхрещується від призначення 24-річної дівчини членом наглядової ради держпідприємства
В Мінінфраструктура наполягають, що Шкабарова отримуватиме не 160 тис. грн, а трохи більше 20 тис.

У Криклія кажуть, що вчорашня студентка не є членом наглядової ради

24-річну Валерію Шкабарову не призначали членом наглядової ради ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту». Про це у коментарі «Главкому» повідомила прессекретар міністра інфраструктури Владислава Криклія Оксана Герасимова.

«Валерія Шкабарова зараз є заступником начальника управління цього підприємства. Інформація, яку розігнали ЗМІ про це призначення, є неправдивою. У неї немає жодного контракту як члена наглядової ради будь-якого підприємства», - підкреслила вона.

Герасимова також додала, що на цій посаді Шкабарова отримуватиме «трохи більше 20 тис. грн».

Як повідомлялося вчора, 24-річну Валерію Шкабарову (у дівоцтві Мельничук)  призначили членом наглядової ради у ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту». Це приватне акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі в особі Міністерства інфраструктури. Відповідний наказ підписав міністр інфраструктури Владислав Криклій, пишуть ЗМІ. Наразі цього наказу на сайті відомства немає.

kriklij-priznachiv-22-richnu-divchinu-chlenom-nagljadovoi-radi-pidpriiemstva-zaliznichnogo-transportu-foto-1

Зазначимо, що Шкабарова (в дівоцтві Мельничук) лише два роки тому закінчила Національний авіаційний університет. Зарплата члена наглядової ради на цьому підприємстві сягає 160 тис. грн в місяць. Шкабарову в розпорядженні визначено одним з трьох представників держави для забезпечення укладення цивільно-правових договорів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: