У «Народному фронті» розказали, хто «мочить» Авакова

Керівник фракції «Народного фронту» вважає, що намагання дискредитувати міністра МВС Авакова – це відповідь ворогів України на жорстку боротьбу партії проти російської агентури

Дискредитаційна кампанія проти одного з лідерів «Народного фронту», міністра МВС Арсена Авакова, – це наслідок жорсткої позиції «Народного фронту» щодо боротьби з російською агентурою.

Про це сьогодні заявив журналістам керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак на брифінгу біля центральної будівлі СБУ. Народні депутати НФ прийшли до Служби безпеки України з вимогою надати відповідь щодо перебігу розслідування діяльності російських пропагандистів на телеканалі «Інтер».

«Зі скандальної переписки редактора цього каналу Столярової, запрошеної Шуваловим з Росії, видно, яким був план дискредитації «Народного фронту» та уряду Яценюка. План, що повністю координувався країною-агресором. І зараз бачимо, що наступним об'єктом атаки обрано міністра внутрішніх справ Авакова», – наголосив Бурбак.

Він зауважив, що завдяки відповідальній позиції міністра було створено Національну гвардію із загонів добробатів, було зупинено російську навалу, а в Харкові було ліквідовано спробу створити «ХНР» за прикладом так званих ДНР і ЛНР.

«Ми розуміємо, що «Народний фронт» – кістка в горлі Путіна. Завдяки політичній волі міністра МВС було порушено справу проти олігарха Дмитра Фірташа, який втік з країни і який є співвласником телеканала «Інтер», а також був молодшим партнером «Газпрому», – розповів Бурбак.

«Арсен Аваков послідовно висловлює свою позицію щодо ворожої пропаганди на «Інтері», – додав керівник фракції.

«Представники «Народного фронту» продовжать боротьбу з агресором на зовнішньому та внутрішньому фронтах, і нас не зупинять інформаційні атаки на нашу політичну силу», – заявив Бурбак.