У Яценюка вимагають, щоб СБУ терміново розібралася з агентами Кремля Столяровою і Шуваловим

У Яценюка вимагають, щоб СБУ терміново розібралася з агентами Кремля Столяровою і Шуваловим

Депутати від фракції «Народний фронт» прийшли до СБУ для отримання відповіді на звернення, яке вони принесли сюди 10 днів тому

Народні депутати фракції «Народний фронт» відвідали Службу безпеки України для отримання відповіді на депутатське звернення, яке вони принесли сюди 10 днів тому, з вимогою розслідувати факти системних інформаційних диверсій проти України, які відбувалися на телеканалі «Інтер» стараннями кремлівських пропагандистів Марії Столярової та Ігоря Шувалова.

«Добродомов, Борислав Береза уже визнали справжність підписів, достовірність і фактично підтвердили існування свого зв'язку зі Столяровою. СБУ має всі обставини, щоб відкрити кримінальне провадження та дослідити, яким саме чином взаємодіяли окремі народні депутати з  Шуваловим і Столяровою», – заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Помазанов під будівлею СБУ.

Окремо представник «Народного фронту» звернув увагу на необхідність відкрити кримінальну справу проти Столярової та Шувалова, аби притягнути їх до кримінальної відповідальності, а Шувалова ще й видворити з території України як особу, яка вела підривну діяльність.

«Я б дуже хотів, аби президент, як очільник держави, взяв під контроль розслідування цієї справи, аби не дати ворогам, диверсантам в інформаційній політиці, таким як Столярова, Шувалов та окремі народні депутати, підривати цілісність нашої держави», – наголосив Помазанов.

«Саме тому ми хочемо почути від СБУ, що саме було зроблено за 10 днів, для того щоб притягнути до відповідальності Столярову, Шувалова, і до якої відповідальності буде притягнуто українських громадян, народних депутатів Капліна, Борислава Березу, Добродомова», – резюмував парламентар.

Як відомо, саме 15 вересня закінчується 10-денний термін, протягом якого СБУ мала відреагувати на відповідну вимогу членів фракції «Народний фронт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: