У США повісився відомий комік

Броді Стівенс вкоротив собі життя у віці 48 років

Американські ЗМІ стверджують, що актор 8 років тому звертався до медиків з біполярним розладом

У Лос-Анджелесі помер відомий комік та голлівудський актор Броді Стівенс. На час смерті знаменитості було всього 48 років.

Як повідомляє портал TMZ, Броді Стівенс помер у п'ятницю, 22 лютого, у своєму розкішному маєтку в Лос-Анджелесі. За словами американських правоохоронців, актор повісився в одній з кімнат будівлі. 

Наразі невідомо, що стало причиною самогубства 48-річного Броді Стівенса, однак інсайдери розповідають, що у 2011 році він проходив реабілітацію в психологічній клініці. Тоді відомий актор звернувся до медиків з біполярним розладом. Окрім цього, комік страждав від психологічних хвороб та депресії. Тому у ЗМІ підозрюють, що саме це змусило Броді Стівенса покінчити життя самогубством.

[TWITTER]

[/TWITTER]


Прихильники та друзі актора досі оговтуються від новини про його смерть. Адже всього кілька днів тому Броді Стівенс був запрошеним гостем на щорічному комедійному фестивалю в каліфорнійському Бербанку. На шоу він феєрично виступив, зірвавши овації в Броді Стівенс – талановитий американський комік та актор.

Спільно зі своїм другом Заком Галіфіанакісом він створив успішний комедійний проект «Броді Стівенс: Насолоджуйся цим!» (Brody Stevens: Enjoy It!). Окрім цього, 48-річний Броді Стівенс зіграв у кінострічках «Похмілля у Вегасі» (The Hangover), «Похмілля-3: з Вегаса до Бангкока» (The Hangover: Part II), а також в картині «Встигнути до» (Due Date).